Hotel Inger i Hulsig syd for Skagen

Hotel "Inger"
Hulsigvej 17
DK-9990 Skagen
Tlf.: +45 98 48 81 26
Fax: +45 98 48 81 21
hotel-inger@hotel-inger.dk


Skagen Turistforening


Link to smiley
 

 

 

Omgivelser

Hotel "Inger" ligger midt i Hulsig by, der er en lille stationsby med omkring 200 indbyggere.

Primærrute 40 går lige udenom byen. Der er 13 km til Skagen og 26 km til Frederikshavn.

Kattegat er i luftlinje 1 km fra byen, men gennem klitplantagen er der ca. 1,5 km til "Østerhavet", som Kattegat kaldes i Hulsig.

Vesterhavet ved Kandestederne kan eventuelt nås pr. cykel, der udlejes i Den gamle Brugs. Der er 4 km til Kandestederne.

Begge strande er førsteklasses, og vinden afgør, hvilken strand gæsterne foretrækker i sommersæsonen.

Hulsig Hede og Bunken Klitplantage byder sig til uden for døren, og her er der mulighed for traveture og naturoplevelser året rundt.

Råbjerg Mile er endnu ikke hotellets nabo, men milen flytter sig nogle meter om året. Råbjerg Mile er Europas største vandreklit og børnene vil elske at løbe rundt i det hvide sand.

Hulsigstien - en naturcykelsti fra Skagen til nord for Frederikshavn - løber få meter fra Hotel "Inger", og hotellet er et yndet opholdssted for trætte og sultne cyklister.

Golf kan spilles på en af de mange, dejlige nordjyske golfbaner. Fra Hotel "Inger" er der få km til Hvide Klit - en af Danmarks smukkest beliggende 18-hullers golfbaner.

Skagensbanen - tog- og busforbindelsen mellem Skagen og Frederikshavn - har stoppested i Hulsig by. Toget standser, hvis man husker at trykke på passagersignalet ved stationen. Der er på hverdage regelmæssige afgange i begge retninger.

I Skagen udfolder turistlivet sig med havnemiljø, caféer og museer og bør naturligvis opleves. Obligatoriske oplevelser er også Grenen og Den tilsandede Kirke.